رئیس کل دادگستری مازندران:
نهاده های دامی قبل از فساد از بنادر مازندران تخلیه شوند
صادق اکبری از مسئولان بنادر خواست تا نسبت به تخلیه و انتقال کالاهای اساسی و نهاده های دامی قبل از فاسد شدن به بازار اقدام کنند.
به گزارش دامیران به نقل از مهر ، حجت الاسلام صادق اکبری صبح پنجشنبه در حاشیه بازدید از بندر فریدونکنار گفت: دراجرای دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر بازدیدهای مستمر وهدفمند از بنادر، گمرکات وانبارهای کالاهای وارداتی ازبندر فریدونکنار بازدیدی صورت گرفت و خوشبختانه ظرفیت بسیار خوبی برای تخلیه وبارگیری کالاها دراین بندر وجود دارد ومی تواند کمکی برای دو بندر نوشهر وامیرآباد باشد.
وی افزود: مسئولان بندر در بازدید از اسکله، برخی سیلوها و انبارهای کالاهای وارداتی به برخی مشکلاتی که وجود دارد اشاره کردند وامیدواریم دیگر مسئولان مرتبط اعم از استاندارد، جهاد کشاورزی، دامپزشکی و ستاد جمع آوری اموال تملیکی به کمک بنادر و گمرکات بشتابند و کالاها را در اسرع وقت تعیین تکلیف کنند.
رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: مسئولان مرتبط باید موانع تخلیه و انتقال کالاهای وارد شده که عمدتاً نهادههای دامی و کالاهای اساسی است را برطرف کنند تا به موقع و قبل از فاسد شدن به بازار عرضه شوند و سرمایه ملی وکالاهای اساسی دراین مسیر فاسد و به هدر نرود.
"اخبار سایر رسانهها، صرفا بازنشر اخبار سایتها و خبرگزاری ها است و دامیران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد."