تخم مرغ ، شریک فوق العاده برای یک رژیم غذایی مناسب
تخم مرغ ، شریک فوق العاده برای یک رژیم غذایی مناسب
۵/۵ - (۲ امتیاز)

تخم مرغ ، شریک فوق العاده برای یک رژیم غذایی مناسب

تخم مرغ حاوی بیشتر ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن است و منبع تغذیه پایداری را ارائه می دهد. ما سه دلیل بزرگ را بررسی می کنیم که چرا تخم مرغ می تواند و باید نقش اساسی در سیستم های غذایی آینده به عنوان یک غذای انتخابی پایدار ایفا کند.

تخم مرغ
تخم مرغ ، شریک فوق العاده برای یک رژیم غذایی مناسب

تخم مرغ های سازگار با محیط زیست

بر اساس رده بندی پروتئین ها در موسسه منابع جهانی (WRI) تخم مرغ یک منبع پروتئینی کم تأثیر است . این امر به دلیل کارآیی های جدید و افزایش بهره وری قابل توجهی است که در مرغداری ها و زنجیره تامین تخم مرغ در سال های اخیر به دست آمده است و در نتیجه تخم مرغ دارای کمترین میزان کربن از منابع معمول پروتئین حیوانی و قابل مقایسه با برخی از غذاهای گیاهی است.

نمونه های عالی از این پیشرفت ها را می توان در استرالیا ، کانادا و ایالات متحده مشاهده کرد. ارزیابی های اخیر در استرالیا نشان داد که مرغ ها با وجود مصرف ۵ درصد کمتر خوراک ، نسبت به مرغ ۲۰ سال قبل ۳۸ تخم بیشتر در سال می گذارند. هنگامی که در کل گله ملی در استرالیا ضرب می شود ، معادل ۸۰۰ میلیون تخم مرغ اضافی تولید شده با ۴۲۰۰۰ تن دانه کمتر در سال است که منجر به صرفه جویی در انتشار ۳۰،۰۰۰ تن کربن می شود.

در سال ۲۰۱۰ ، ردپای زیست محیطی یک کیلوگرم تخم مرغ تولید شده در ایالات متحده ۶۵ درصد نسبت به سال ۱۹۶۰ کاهش یافته و انتشار گازهای گلخانه ای ۷۱ درصد کاهش یافته بود. در همین حال در کانادا ردپای زیست محیطی زنجیره تامین تخم مرغ بین سالهای ۱۹۶۲ تا ۲۰۱۲ تقریبا ۵۰ درصد کاهش یافته است ، در حالی که تولید تخم مرغ ۵۰ درصد افزایش یافته است.

علاوه بر این ، تخم مرغ نیاز به آب کمی دارد. میزان استفاده از آب برای یک تخم مرغ ۲۹ لیتر در گرم پروتئین است ، در مقایسه با آن مثلا آجیل ، نمونه ای از منبع پروتئین گیاهی ، ۱۳۹ لیتر در گرم است.

مطالعه ای که تأثیر محیط زیست سه گروه از بزرگسالان ایتالیایی را مشاهده کرد. همه چیز خواران ، هیچ تفاوتی در تأثیرات زیست محیطی با گیاهخواران پیدا نداشتند. هنگامی که تخم مرغ به غذایی با مواد غذایی مختلف با ارزش غذایی بالا ترکیب می شود ، مصرف تخم مرغ باید هم برای سلامتی انسان و سلامت سیاره مفید باشد.

مزایای اقتصادی و اجتماعی تخم مرغ

هنگام بحث رژیم های غذایی پایدار ، نباید تأثیرات اقتصادی و اجتماعی اقلام غذایی را از نادیده بگیریم.

سازمان غذا و کشاورزی (FAO)  تعریف گسترده ای از رژیم های غذایی پایدار دارد که شامل تغذیه ، محیط زیست ، اقتصاد و جامعه است. تخم مرغ یک منبع مقرون به صرفه از پروتئین با کیفیت بالا است ، به این معنی که تخم مرغ همه امتیازات ها را به عنوان یک غذای قابل دسترس و مغذی برای اکثریت انتخاب می کنند.

فصلی بودن محصول می تواند تأثیر قابل توجهی بر بالا رفتن قیمت محصول داشته باشد و اغلب منجر به آن می شود که افرادی با کمترین درآمد برای نیازهای تغذیه ای خود جایگزین های قابل توجهی انجام دهند. میوه ها و سبزیجات تازه از جمله محصولاتی هستند که بیشترین تاثیر را بر روی آنها داشته است ، مطالعه ای که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد نشان داد که میانگین فاصله فصلی در قیمت مواد غذایی در هفت کشور منتخب آفریقا بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ ، ۲۸.۳ درصد بوده است و گوجه فرنگی بیشترین فاصله را ۶۰.۸ درصد داشته است. در همین حال ، تخم مرغ ها ، که می توانند در طول سال تولید شوند ، دارای کمترین میزان نوسان قیمت ۱۴.۱، بوده و منبع با کیفیت بالا از مواد مغذی ضروری را ارائه می دهند.

تخم مرغ همچنین یک ابزار استثنایی برای توسعه اجتماعی و پایدار است ، همانطور که در کار بسیاری از موسسات خیریه دیده شده است. آنها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که پیاده سازی تولید تخم مرغ را به یک راه حل عملی و مقرون به صرفه در کشورهای در حال توسعه تبدیل می کند. سازمان های بزرگ بشردوستانه ، مانند بنیاد گیتس و بنیاد سرمایه گذاری کودکان (CIFF) ، هر دو بودجه ای را برای افزایش مصرف تخم مرغ برای بهبود تغذیه مادر و کودک در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​اختصاص داده اند.

تعهدات صنعت

در سال ۲۰۱۸ ، سازمان جهانی تخم مرغ (WEO) شش مورد از اهداف توسعه پایا (SDG) سازمان ملل متحد را شناسایی کرد که در آن صنعت تخم مرغ تأثیر قابل توجهی دارد:

دستیابی به گرسنگی مطلق ،

سلامتی و رفاه خوب ،

آموزش با کیفیت ،

مصرف و تولید مسئولانه ،

اقدامات اقلیمی و مشارکت.

این صنعت به تلاش خود در جهت تحقق تعهدات خود ادامه می دهد و مفتخر است که اولین کالای کشاورزی جهانی بوده است که قطعنامه انجمن مصرف کنندگان درباره ریشه کنی کار اجباری را تصویب کرده است.

تنوع مواد مغذی ضروری در تخم مرغ تقریبا بی نظیر است. تخم مرغ ویتامین ها و مواد معدنی ضروری را ارائه می دهد و همچنین بالاترین کیفیت پروتئین را داراست. تخم مرغ ها همراه با تأثیرات زیست محیطی پایین ، امروزه شریک مناسبی برای رژیم های مقرون به صرفه ، سالم و پایدار هستند – همانطور که سوی آینده به پیش میرویم.

آخرین تحقیقات در رابطه با ارتباط مصرف تخم مرغ و بیماری دیابت نوع ۲

تخم مرغ به عنوان یکی از مغذی ترین غذاهای طبیعت شناخته شده است. تخم مرغ با داشتن ۱۴ ماده مغذی مهم حاوی بیشتر ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن است ، علاوه بر این تحقیقات جدید تأیید می کند که تخم مرغ می تواند در رژیم غذایی سالم بدون عوارض جانبی مرتبط با دیابت قرار گیرد.
و در برخی موارد می تواند با نتایج مثبتی در این زمینه در ارتباط باشد.

مدیریت دیابت

تحقیقات تأیید کرده است که تخم مرغ در رژیم غذایی سالم برای بیماران دیابتی جای دارد. حفظ سطح قند خون ثابت در محدوده هدف اختصاصی فردی، کلیدی برای مدیریت دیابت است و مطالعات نشان می دهد که غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ می تواند به تنظیم این سطوح و بهبود سطح قند خون کمک کند.

مطالعات انجام شده برای بررسی میزان مصرف تعداد زیادی تخم مرغ توسط افراد مبتلا به دیابت تحت بالینی یا دیابت نوع ۲ نشان می دهد که حداکثر ۱۲ تخم مرغ در هفته هیچ تاثیری بر وزن بدن ، سطح کلسترول ، سطح تری گلیسیرید ، سطح قند خون ناشتا یا انسولین ندارد. میزان مصرف تخم مرغ به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و مغذی در این مطالعات گنجانده شده است ، و دوباره الگوهای کلی رژیم غذایی نشان می دهد که تخم مرغ بیش از یک غذا یا یک ماده مغذی مهم است.

تغذیه بخشی جدایی ناپذیر از درمان و مدیریت دیابت است. یک آزمایش تصادفی کنترل شده ۱۲ هفته ای در افراد مبتلا به دیابت تحت بالینی و نوع ۲ نشان داد که افزودن یک تخم مرغ بزرگ به رژیم غذایی روزانه به مدت ۱۲ هفته بر سطح کلسترول کل تأثیر منفی نمی گذارد. علاوه بر این ، این کارآزمایی همچنین کاهش قابل توجهی در میزان گلوکز خون ناشتا ۴/۴ درصد در اندازه گیری نهایی گروه مصرف کننده تخم مرغ مشاهده کرد. بر اساس این گزارش ، مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ بزرگ ممکن است خطر ابتلا به دیابت را بدون تأثیر منفی بر پروفایل چربی در افراد مبتلا به دیابت قبل و نوع ۲ کاهش دهد.

رژیم های سالم برای همه – شواهد علمی

در اوایل سال ۲۰۲۰ ، مطالعه ای از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در ۳ گروه بزرگ احتمالی ایالات متحده ارزیابی کرد و یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز مطالعاتی را در سطح جهان انجام داد. نتایج متاآنالیز هیچ ارتباط کلی بین مصرف متوسط ​​تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نشان نداد. علاوه بر این،ارتباط بین کاهش مصرف تخم مرغ و دیابت نوع ۲ را در گروه های آسیایی مشاهده کرد.

تحقیقات انجام شده برای ارزیابی اثرات کلسترول غذایی به تنهایی و در ترکیب با نشانگرهای رژیم غذایی سالم ، با استفاده از داده های حاصل از مطالعه Framingham Offspring ، هیچ تفاوت آماری معنی داری در سطح گلوکز، در گروه های مختلف مصرف کلسترول در رژیم غذایی نشان نداد. این مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف کلسترول در رژیم غذایی با سطح گلوکز ناشتا یا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در طول ۲۰ سال پیگیری ارتباطی ندارد.

علاوه بر این ، مروری بر مطالعات موجود نشان داد که مطالعات تحقیقاتی با اعتبار بالا ، تاثیرات معنی داری بر مصرف تخم مرغ در افزایش نشانگرهای خطر بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ در افراد سالم و افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان نداده است. این مقاله گزارش داد که ارتباطات خطر در مطالعات بصری بیشتر به الگوی رژیم غذایی اغلب با مصرف زیاد تخم مرغ نسبت داده می شود. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که الگوهای غذایی ، فعالیت بدنی و ژنتیک بیش از یک ماده غذایی مانند تخم مرغ بر استعداد بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ تأثیر می گذارد.

تخم مرغ منبع غنی از مواد مغذی مهم از جمله پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است. داده ها و تحقیقات جدید همچنان از گنجاندن تخم مرغ به عنوان بخشی مفید از الگوهای غذایی سالم برای همه ، از جمله کسانی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند ، اشاره می کند.

 

منابع : 

World Resource Institute (WRI)
Australian Eggs
 Poultry Science
 Egg Farmers of Canada
Water Footprint
Nature
FAO
 Food Policy
International Egg Commission
Richard C et al. Impact of Egg Consumption on Cardiovascular Risk Factors in Individuals with Type 2 Diabetes and at Risk for Developing Diabetes: A Systematic Review of Randomized Nutritional Intervention Studies

Pourafshar S et al. Egg consumption may improve factors associated with glycemic control and insulin sensitivity in adults with pre- and type II diabetes

Drouin-Chartier, JP et al. Egg consumption and risk of type 2 diabetes: findings from 3 large US cohort studies of men and women and a systematic review and meta-analysis of prospective cohort studies

Baghdasarian, S et al. Dietary Cholesterol Intake Is Not Associated with Risk of Type 2 Diabetes in the Framingham Offspring Study

Geiker et al. Egg consumption, cardiovascular diseases and type 2 diabetes

تخم مرغ ، شریک فوق العاده برای یک رژیم غذایی مناسب

اشتراک گذاری

امتیاز شما به این مطلب

5/5 - (2 امتیاز)

منبع: https://www.internationalegg.com/

برای کپی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

چهار × پنج =