تصمیمات تازه برای کاهش قیمت مرغ منجمد
تصمیمات تازه برای کاهش قیمت مرغ منجمد

تصمیمات تازه برای کاهش قیمت مرغ منجمد

پس از شنیدن گزارش وزارت جهاد کشاورزی در خصوص نحوه توزیع مرغ و تخم مرغ در کشور تاکید شد با اقدامات انجام شده هیچگونه کمبودی در انبار‌ها در خصوص تامین این دو کالای مورد نیاز مردم…

به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جلسه ستاد تنظیم بازار با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد و تصمیمات تازه‌ای برای کاهش قیمت مرغ منجمد گرفته شد.
معاون اول رییس جمهور؛ در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور وزرای جهاد کشاورزی، صمت، ارتباطات و فناوری اطلاعات و راه و شهرسازی و همچنین نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد، با تاکید بر اینکه شایسته نظام جمهوری اسلامی ایران نیست که مردم برای رفع نیاز‌های اساسی روزمره خود در صف بایستند تصریح شد: هیچگونه تفاوت قیمت کالا‌های اساسی با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار قابل قبول نیست و نباید اجازه داد عده‌ای سودجو و دلال در روند توزیع کالا‌های مورد نیاز مردم اخلال ایجاد کنند.
در این جلسه پس از گزارش تلاش‌ها و زحمات دولت سیزدهم برای ذخیره و توزیع کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم در ماه‌های اخیر تاکید شد با تصمیمات و ترتیبات اتخاذ شده و همچنین گسترش نظام توزیع کالا‌ها در کشور در هفته‌های آتی کالا‌های اساسی و مورد نیاز با سهولت و همچنین دسترسی سریع در اختیار مردم قرار گیرد.
بر اساس تصمیمات این جلسه در جهت ایجاد امنیت خاطر برای بخش خصوصی در زمینه تولید و توزیع کالا‌های مورد نیاز مردم مقرر شد با ورود بخش خصوصی و استارتاپ‌ها در زنجیره توزیع و تولید، کالا‌های مورد نیاز مردم با سهولت و رضایتمندی به دست مصرف کنندگان برسد.
همچنین پس از شنیدن گزارش وزارت جهاد کشاورزی در خصوص نحوه توزیع مرغ و تخم مرغ در کشور تاکید شد با اقدامات انجام شده هیچگونه کمبودی در انبار‌ها در خصوص تامین این دو کالای مورد نیاز مردم نباید وجود داشته باشد.
در این جلسه مقرر شد، مرغ منجمد از کیلویی ۲۵ هزار تومان، با قیمت مصوب کیلویی ۲۰ هزار تومان در میادین میوه و تره بار در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
تصمیمات تازه برای کاهش قیمت مرغ منجمد
اتحادیه ها برای خرید مرغ مازاد تسهیلات 10 درصدی می گیرند

اشتراک گذاری

امتیاز شما به این مطلب

post

"اخبار سایر رسانه‌ها، صرفا بازنشر اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌ ها است و دامیران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد."

منبع: مرکز اطلاع رسانی طیور ایران

برای کپی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

3 × 1 =