مرغها روی دست مرغداران ماند!
دبیرکانون مرغداران گوشتی گفت: با مازاد تولید مرغ گرم مواجهیم و این در حالیست که مرغ منجمد هم به بازار تزریق شده است؛ به همین جهت بازار دیگر کشش جذب مرغهای تولید شده را ندارد و مرغها بر روی دست مرغداران مانده است.
پرویز فروغی با بیان اینکه مرغ در سالنهای پرورش مرغ تلمبار شده است، گفت: اکثر مرغداران زمان تحویل مرغهایشان رسیده ولی بازار کشش جذب آن را ندارد و خریداری نیست.
با مازاد تولید مواجهیم و این در حالیست که مرغ منجمد هم وارد بازار شده و همین موضوع تقاضای مرغ گرم را کم کرده و مرغها روی دست مرغداران مانده است.
دبیرکانون مرغداران گوشتی اضافه کرد: تاخیر در ارسال و بارگیری نهادههای دامی هم همچنان به قوت خود باقی است.
اگر شرکت پشتیبانی امور دام به این موضوع ورود و اقدام به خرید این مرغها برای ذخایر کشور نکند فاجعه رخ خواهد داد.
وی با بیان اینکه بارها پیگیر این موضوع بودیم ولی به ما اعلام شد که ذخایر هم پر است و نیازی وجود ندارد، افزود: باید برای این موضوع فکری شود. درست است که بیش از نیاز کشور جوجهریزی شده ولی تزریق مرغ منجمد به بازار نیز باعث شده که بازار اشباع شود و مردم نیز از مرغهای منجمد خریداری کنند.
"اخبار سایر رسانهها، صرفا بازنشر اخبار سایتها و خبرگزاری ها است و دامیران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد."