نبود نظارت بر توزیع مرغ عامل چند نرخی شدن
حبیب اسداله نژاد، با اشاره به افزایش مرغ اظهار کرد: واحدهای مرغداری حلقه واسط بین واحدهای مرغ مادر و بازار مصرف هستند، به هر میزان که جوجه تولید شود وارد واحدهای مرغداری میشود و در چارچوب تعریف شده عرضه میشود.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی تصریح کرد: با توجه به سهمیه بندی دولت برای تامین نهادههای دامی با نرخ مصوب ۴۲۰۰ تومان، واحدهای مرغداری مکلف به فروش تولیدات خود بر اساس نرخ مصوب و یا حداکثر هزار تومان بیشتر از نرخ اعلامی هستند.
سیستم توزیع مرغ در سطح کشور، به دلیل نبود نظارت با انحرافات فراوانی وجود دارد و با وجود نظارت فراوان برای واحدهای تولید مرغ، نظارتی برای نحوه توزیع آن وجود ندارد.
بیشتر بدانید: نکات مهم در تولید تخم کبک
با توجه به تولید ۷ هزار ۲۰۰ تن مرغ در روز کمبودی در بازار وجود ندارد، اما به دلیل مشکلات و عدم نظارت بر عرضه با مرغ چند نرخی مواجه هستیم.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی تصریح کرد: با توجه به اینکه قیمت مرغ در واحدهای تولیدی بین ۱۵۵۰۰ تا ۱۶ هزار تومان به واحدهای کشتارمرغ عرضه میشود در صورت نظارت صحیح بر بازار توزیع، قیمت مرغ از ۲۳ هزار تومان فراتر نخواهد رفت.
نرخ خرید مرغ از واحدهای تولیدی با توجه به افزایش سایر عوامل تولید نیازمند اصلاح و رسیدن به ۱۷ هزار تومان است و در صورت اعمال نرخ جدید هم قیمت مرغ کمتر از ۲۵ هزار تومان است.
اخبار سایر رسانهها، صرفا بازنشر اخبار سایتها و خبرگزاری ها است و دامیران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.
منبع: بولتن نیوز
لینک کوتاه: daamiran.com?p=7657
جهت مشاهده آرشیو اخبار صنعت کلیک کنید
نبود نظارت بر توزیع مرغ عامل چند نرخی شدن
"اخبار سایر رسانهها، صرفا بازنشر اخبار سایتها و خبرگزاری ها است و دامیران هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد."